Novinar/novinarka!!!
2 posters
Novinar/novinarka!!!
Pomembno obvestilo!
Torej na forumu rabimo nekoga, ki bo v temo Novičke objavljal sveže novice iz sveta slave, filmov, mode,itd.
Skratka ta uporabnik bo imel tudi posebno stopnjo Barken*novinar in bo po mili volji (skorajda) lahko urejal temo Novičke!!!
Prijavite se lahko vsi, razen adminov in moderatorjev, ker ti že imamo svoje delo.
Kako se prijaviti?
Preprosto izpolnite prijavnico in jo oddajte v to temo...nato bomo admini izbrali osebo, ki bo zadolžena za Novičke!
- Koda:
Up. ime:
Zakaj si želim biti novinar/ka:
Prijave zbiramo do 15.1.2009!!
Re: Novinar/novinarka!!!
Uf kje je 15.1 ampak ok se bom vseeno prijavila:
Up. ime: Any
Zakaj si želim biti novinar/ka: Ker študiram novinarko in mi to gre super od rok! (novinarstvo mislim )
Zakaj si želim biti novinar/ka: Ker študiram novinarko in mi to gre super od rok! (novinarstvo mislim )
Any- Barken*novinarka
- Število prispevkov : 25
Registration date : 26/02/2009
Any je napisal/a:Uf kje je 15.1 ampak ok se bom vseeno prijavila:
Najeta si!
Super, ja tako ali drugače ni drugih ki bi se zanimali za to, tako da je služba tvoja!
Torej Any je naša novinarka in bo objavljala teme v Novičkah!
Any dobila si naziv Barken*novinarka in tudi posebno stopnjo:
Zaenkrat boš novinarka le ti, a če boš rabila pomoč, ti bomo našli nekoga ki ti bo pomagal!
ČESTITKE!
Any dobila si naziv Barken*novinarka in tudi posebno stopnjo:
Zaenkrat boš novinarka le ti, a če boš rabila pomoč, ti bomo našli nekoga ki ti bo pomagal!
ČESTITKE!
Hvala vam
Any- Barken*novinarka
- Število prispevkov : 25
Registration date : 26/02/2009